Materialen - TTC Middelburg
header

Materialen

Voor wie op zoek is naar het juiste materiaal om mee te tafeltennissen, bieden we graag onze hulp. Zo kan al het gewenste materiaal besteld worden bij onze sponsor, Menereis. Via hun website is voor iedereen materiaal te bestellen. Voor leden van TTCM is er echter een clubkorting wanneer via TTCM wordt besteld of wanneer de je gebruikt maakt van de verstrekte inlog-gegevens voor de Menereis website. Voor het bestellen van materiaal kan men naar: Menereis.

Voor de startende speler bieden we uiteraard ook onze hulp aan. Wij hebben goedgekeurde batjes samengesteld voor een mooie introductieprijs. Vraag bij één van de trainers naar de mogelijkheden.

Tafeltennis-materiaal: (FAQ)

Ik wil materiaal bestellen dat niet bij Menereis beschikbaar is? Menereis beschikt over al het gewenste materiaal. Is een artikel niet beschikbaar bij Menereis via de website, geef dit dan aan bij een van de trainers en er wordt via de club naar een oplossing gezocht.

Ik snap niet precies hoe het allemaal werkt en heb de inlog gegevens van Menereis niet? Geen probleem. Geef duidelijk aan wat je wilt bestellen via een mail aan Kristian Davidse (kristian_davidse@hotmail.com) en hij helpt je verder met de bestelling.

Ik ben lid van TTC Middelburg en wil een inlogcode aanvragen?
Dit kan door een mail te sturen aan: info@menereis.nl

TTC Middelburg-clubkleding: (update 01-12-2016)
De clubkleding van TTC Middelburg is nog voorradig, maar de maten zijn beperkt. Er is sprake van een wisseling van het clubtenue. t.z.t. volgt hier meer informatie over.