Monthly Archives

oktober 2024

Lasergamen na een succesvolle competitiedag!

By Competitie, Evenement
De jeugdteams zijn al aardig warmgedraaid deze competitie. Bij de start van de herfstvakantie behaalden alle 5 de jeugdteams een ruime overwinning (8-2, 9-1, 10-0, 10-0 en 10-0!) en de spelers hadden zelfs nog energie over… Na de wedstrijden stond er een heerlijke en gezonde maaltijd van Ed en Ivana klaar. Waar de zaal ’s middags figuurlijk een slagveld was, toverden Paul en Jelle-Jan deze om tot een letterlijk slagveld. Er stonden grote en kleinere obstakels en de lichten gingen uit. Met geladen laserguns vochten teams om elkaars vlag of beschermden ze hun zelf aangewezen koning. Een gezellige afsluiting van een succesvolle competitieronde!

Uitstekende prestaties van onze jeugd teams in de eerste competitiehelft

By Competitie
Onze jeugdteams doen het goed dit seizoen. Heel goed zelfs. Er gaan 3 van de 5 teams aan kop.
In de hoogste klasse van Zuid-West gaat ons eerste jeugdteam aan kop. Tomás, Kylian en Kyan presteren goed met z’n drieën. Als ze zo doorgaan, is een promotie naar landelijk C binnen handbereik. Al is Never Despair 2 gedreven om die plek over te nemen. Voor nu staat TTCM nog 4 punten voor.
Ook Eddie, Colin, Pascal en Noah staan bovenaan in de 2e klasse, waar ze vorig seizoen ook al kampioen werden. Helaas mochten zo door een net te lage teamrating niet promoveren, maar ze laten zien dat ze zeker een klasse hoger aan kunnen. Eddie en Colin staan zelfs nog 100%.
Team 3 en team 5 zitten in dezelfde poule. En ook team 3 staat boven aan. Alexey en Samuel dragen dit team maar worden goed bijgestaan door Jurre en verder door invallers. De beginnelingen van team 5: Tobias, Jop, Léon, Victor en Brett doen het ook ontzettend goed. Ze staan op een mooie 4e plaats.
In de andere 4e klas speelt team 4. Eva, Lucas, Jay en Rafe doen het erg goed. Zij staan op een tweede plek. Helaas is het inhalen van de nummer 1 waarschijnlijk niet haalbaar. Belcrum staat namelijk al 17 voor en heeft 8-2 van team 4 gewonnen. Maar ook een tweede plek is een bijzonder goede prestatie voor dit team.